lauantai 24. toukokuuta 2014

Onnen maa

Ensinnäkin haluan pyytää anteeksi ihan liian pitkää hiljaisuutta.


Kevät meni ja kesä tuli jee! Olen ollut käsitöiden saralla tosi saamaton.. Tai no, toki olen tehnyt niitäkin, mutta vähemmän mitään uutta. Villasukkia ja tiskirättejä valmistuu kyllä koko ajan, hih mihinkä minä tavoistani pääsisin. :-)

Mutta nykyhetkeen, kesä! Mikä ihana aika onkaan alkanut! Pihalla tulee touhuttua nyt koko se aika mikä vaan liikenee työltä ja muulta. Joka vuosi tähän aikaan toivoisin, että aika pysähtyisi just nyt! Luonto on herännyt henkiin ja kaikki näyttää niin kauniille... Eli nautitaan nyt joka hetkestä!

Meillä on nyt mieheni kanssa ensimmäinen kesä tässä uudessa kodissa ja sen pihapiirissä. Kukkia pihassa on paljon jo valmiina. Ihan tarkkaan  en muista mikä mikäkin kukka on, mutta eiköhän kaikki vielä tässä tulee selviämään. :-)

Eilen laitoin kasvimaata kuntoon ja sieltä löytyi aarteita minulle ja jotain sellaista mitä en välttämättä olisi edes huomannutkaan, mutta onneksi huomasin! Kaiken mullan kuopsutuksen keskellä, löysin neliapilan! Tai no sen jäänteet! Mutta katsokaa kuinka hieno seitti siitä oli jäljellä! Tämä kasvimaa on onnen maa. Luule, että tulevasta sadosta tulee runsas, niin minä nyt haluan uskoa! 


Mutta sitten niihin käsitöihin.. Alla olevissa kuvissa on muutama lahja joita olen nyt tehnyt. Kukkaruukku koostuu matonkuteesta virkatusta korista, jonka sisällä on sipulipussi ja kaksi tiskirättiä. Näinkin voi pussukan ja rätit kasata kivaksi kukkaseksi, jonka antaa lahjaksi.



Olen hamstrannut jo pitkän aikaa kaikenlaisia helmiä ja lasikoruja. Ja ajatuksena on aina ollut tehdä jotain korujuttuja. Ja toki mihinkä minä virkkauksista pääsisin!? Tuohonkin kaulakoruun piti vähän saada virkattua, tosin vain ketjusilmukoita mutta edes niitä! Nyt on sitten tullut tehtyä muutamia kaulakoruja, joissa on kaikkia ihanuuksia virkattu yhteen. 

Tässä alla yksi kaulakoru, jonka lasisydämen ostin viime kesänä Haapsalun pienestä käsityöläisliikkeestä. 


Ja lisäksi vielä loppuun kasvimaata kuopsutellessa loput aarteet mitä löysin. Kivi, jonka näen sydämen muotoisena sekä vanha rautanaula. :-) Joskus ne pienet aarteet on niitä hienoimpia! :-)


Ihania aurinkoisia kesäpäiviä teille kaikille! <3 Minä alan herkuttelemaan raparperipiirakalla, Nams!

- Alvariina -